"MET ELKAAR, VOOR MEKAAR"

Welkom bij WSV De Gors.
Onze haven is zeker een bezoek meer dan waard.
Ondervind de rust en bezoek onze haven voor één of meerdere nachten.
Wij weten dat u daarna zeker terug zult komen!


LEES MEER >

Watersportvereniging De Gors Arkel

Watersportvereniging De Gors is een vereniging met ruim 400 leden. Deze leden beheren met elkaar een jachthaven waar passanten ook meer dan welkom zijn.


De jachthaven is inmiddels uitgegroeid tot een uniek complex aan de Linge. In de grote haven is ruimte voor 110 boten met een maximum lengte van 12 meter. De kleine haven biedt plaats aan 65 open boten en aan ca. 40 roeibootjes. Verder is er een kano-rek en kan er een beperkt aantal trailers worden gestald.


Aan de buitensteiger is tevens plaats voor een aantal boten langer dan 12 meter. Als u alleen een dagtochtje wilt maken, dan kunt u (tegen betaling) gebruik maken van onze trailerhelling.


Onze kindvriendelijke haven is van alle gemakken voorzien, zowel voor jong als oud. Voor de kinderen hebben we de speelplaats met diverse speeltoestellen, voor de jeugd is er de duikplank achter het havenkantoor en voor de volwassenen zijn er de diverse zwemtrappen aan de Linge. De groenstrook rondom onze haven biedt u de gelegenheid om in het gras in alle rust te genieten. Bovendien zijn op diverse plekken picknicktafels geplaatst waar u gebruik van kunt maken als u lekker buiten wilt eten.


Ook in de omgeving is veel te ontdekken. De mooie steden Gorinchem en Leerdam mag u zeker niet missen. Aan de overkant van de Linge ligt het Lingebos waar u gemakkelijk een dag kunt doorbrengen. Een fietstocht langs de Linge behoort tevens tot de mogelijkheden.


Op loopafstand van de haven bevinden zich diverse eetgelegenheden en een winkelcentrum met o.a. een supermarkt. De SRV wagen maakt in het hoogseizoen ook bijna dagelijks een tussenstop op onze haven. Bovendien is er een regelmatige treinverbinding vanuit Arkel en is de bushalte letterlijk bij ons om de hoek.


Kortom, onze haven is zeker een bezoek meer dan waard. Ondervind de rust en bezoek onze haven voor één of meerdere nachten. Wij weten dat u daarna zeker terug zult komen!


Logo_VNM

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen

Zonsopkomst  / zonsondergang

05:32 21:41

Weersverwachting

Gemeten  02:00
Temp11°C
WindO1 bft
LV99  

Contactgegevens

Rietveld 1
4241 EB  Arkel

Telefoon: 0183 - 564036
E-mail: ofni.[antispam].@wsvdegors.nl

Komende activiteiten